Σας αρέσει να καλλιεργείτε τα δικά σας λαχανικά στον κήπο σας για να ξέρετε τι τρώτε, αλλά αντιμετωπίζετε προβλήματα και αναγκάζεστε να ρίχνετε διάφορα λιπάσματα και χημικά;
Η λύση είναι το EcoPlant
Με το EcoPlant μπορείτε να έχετε τον δικό σας λαχανόκηπο όλο το χρόνο και να καλλιεργείτε κάθε είδους λαχανικό εύκολα και ακίνδυνα χωρίς χημικά. Και φυσικά, να αισθάνεστε ότι απολαμβάνετε το προϊόν της δικής σας προσπάθειας. Ακόμα και σε «δύσκολες» καλλιέργειες όπως θεωρείται η τομάτα, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και θα έχετε μια πολύ καλή παραγωγή.
Πλεονεκτήματα
- Επιταχύνεται η ανάπτυξη
- Αυξάνεται η παραγωγή.
- Αυξάνεται το μέγεθος και το βάρος του καρπού.
- Αυξάνεται η διατηρησιμότητα του καρπού.
- Βελτιώνεται η ποιότητα.
- Επιμηκύνει την παραγωγή και τη διάρκεια ζωής των φυτών.
- Προστατεύει τα φυτά από τις χαμηλές θερμοκρασίες.
- Ενδυναμώνει τους αμυντικούς μηχανισμούς του φυτού.
- Επιτυγχάνεται η πρωιμότητα της παραγωγής.
- Μειώνεται η χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων.
- Μειώνεται το κόστος καλλιέργειας.
- Γίνεται χρήση του EcoPlant καθ’ όλη την διάρκεια της καλλιέργειας, διότι είναι βιολογικό, ακίνδυνο και δεν αφήνει υπολείμματα.
Αποτρέπει από
Μύκητες, βακτήρια: περονόσπορο, αλτενάρια κ.α., έντομα, σκουλήκια, μελίγκρα, αλευρώδη, τετράνυχο, πράσινο σκουλήκι, τούτα, νηματώδη κ.α.
Τρόπος εφαρμογής και αναλογίες
Φύτεμα
Εμβαπτίζουμε το φυτό σε διάλυμα EcoPlant την ώρα που φυτεύουμε με αραίωση 1:25 δηλαδή σε 2,5L νερό 100ml EcoPlant.
Ριζοπότισμα
Τα φυτά χρειάζονται 2ml EcoPlant την εβδομάδα όταν είναι μικρά και όταν μεγαλώσουν μπορούμε να το αυξήσουμε έως 5ml εβδομαδιαίως.
Ψεκασμός
Ψεκάζουμε κάθε 7 μέρες με αραίωση 1:50 έως 1:100, δηλαδή σε 10L νερό 100-200ml EcoPlant ακόμα και όταν έχει ξεκινήσει η συγκομιδή διότι το EcoPlant είναι βιολογικό και ακίνδυνο και δεν αφήνει υπολείμματα.
EcoPlant, Βιολογικό Εδαφοβελτιωτικό 1L Classic
1 λίτρο: Αραίωση σε 100 λίτρα νερό για ψεκασμό ή σε 25 λίτρα νερό για ριζοπότισμα.
Το EcoPLant είναι ένα πρωτοποριακό υγρό διάλυμα ζύμωσης μικροβιακής προέλευσης και νανοβιοτεχνολογίας, που παράγεται μέσω μιας νέας γενιάς μικροβιακής ζύμωσης από διάφορα σάκχαρα (ζάχαρη, γλυκόζη, φρουκτόζη, γαλακτόζη, γλυκερίνη κτλ.) και άλλα αγνά ανανεώσιμα βιολογικά θρεπτικά συστατικά επιτρεπόμενα για χρήση ως τρόφιμα.