Τρόποι Παραγγελίας

Στο ecoplantsmartagro.gr μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 τρόπους για να κάνετε την παραγγελία σας.

Ηλεκτρονικά: Καταχωρείτε την παραγγελία σας στο ecoplantsmartagro.gr ανοίγοντας τη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και πατώντας το κουμπί «προσθήκη στο καλάθι». Ακολουθώντας στη συνέχεια τις οδηγίες που θα εμφανίζονται ανά βήμα, θα ολοκληρώσετε εύκολα την παραγγελία σας, η οποία είτε θα σταλεί στη διεύθυνση επιλογής σας.

Τηλεφωνικά: Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και τηλεφωνήστε μας στο 6986843893.

Μέσω email: Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν με mail info@ecoplantsmartagro.gr. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε τη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής.

Από το φυσικό μας κατάστημα: Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα προϊόντα που αναζητάτε στο καταστήματά μας: Λεωφ Αθηνών 120, Ασπρόχωμα Καλαμάτας

 

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση των παραγγελιών μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

  1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Τα προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με μεταφορική εταιρεία  και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής, με επιπλέον χρέωση 1,9€. Η μέθοδος της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για προϊόντα μέχρι 10 κιλά.

  1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της Vivawallet, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο κατάστημα. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την Vivawallet.

  1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να κάνετε την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς .

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR20 0171 3430 0063 4316 1164 549

Δικαιούχος: ΔEΔOYΣHΣ ΛEΩNIΔAΣ, NIKOΛAOY.

Το ποσό που εισπράττεται στον λογαριασμό του Δεδούση Ηλία θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.

Στην αιτιολογία κατάθεση/μεταφορά συμπληρώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας . Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση/μεταφορά θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ecoplantsmartagro@gmail.com.

Η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας.
Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας.

 

Τρόποι Αποστολής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες από 226 ευρώ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω των 226 ευρώ το κόστος αποστολής ανέρχεται στο ποσό των 2,4 ευρώ τα πρώτα 2 κιλά και 0.80 ευρώ το κάθε επιπλέον κιλό.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Από τη στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας η αποστολή της θα πραγματοποιηθεί εντός 1-5 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Παράδοση προϊόντων – Αποστολή εγγράφων

  1. Τα προϊόντα που αγοράζει ο Πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία ο Πελάτης κατά την εγγραφή του δηλώνει ως διεύθυνση παραλαβής. Στον Πελάτη θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης και του δελτίου αποστολής. Οι παραδόσεις θα γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

Παράδοση εντός της Ελληνικής Επικράτειας

  1. Η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει:

α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση

β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών

γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας