Ενημέρωση

Προστασία από τον παγετό με την βοήθεια του EcoPlant

Ο παγετός σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος είναι ένα σοβαρό ζήτημα σε πολλές καλλιέργειες κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά και την άνοιξη. Κατά καιρούς έχουν σημειωθεί μεγάλες ζημιές στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων εξαιτίας του παγετού. Ακόμα έχουν υποστεί απώλειες φυτικού κεφαλαίου σε δενδρώδεις καλλιέργειες λόγω ξήρανσης από τον παγετό.

Με την χρήση του EcoPlant υπάρχει η δυνατότητα προστασίας από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό. Το EcoPlant είναι ένα σκεύασμα  πλούσιο σε ζάχαρα και αμινοξέα  τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προστασία από τον παγετό. Τα ζάχαρα κυκλοφορούν στους ιστούς των φυτών μαζί με το νερό που υπάρχει σε αυτούς με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολο να παγώσουν στις  χαμηλές θερμοκρασίες. Επίσης τα αμινοξέα λειτουργούν προστατευτικά για τα φυτά και τα δέντρα σε κάθε είδους εντόνου στρες (χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες, παγετό, ξηρασία).
Θα μπορούσαμε να  παρομοιάσουμε τις ιδιότητες τους, όπως αυτές του αντιψυκτικού για τους κινητήρες.

 

Κατά τους  χειμερινούς μήνες, σημαντική είναι η προστασία από τον παγετό σε καλλιέργειες όπως η ελιά, τα εσπεριδοειδή, οι πατάτες, τα κηπευτικά κ.α, καθώς και την άνοιξη σχεδόν σε όλες τις καλλιέργειες. Για να επιτευχθεί η προστασία από τον παγετό, συστήνετε μια (1)  εφαρμογή 2-3 μέρες πριν όταν αναμένουμε παγετό. Η προτεινομένη δόση για διαφυλλική εφαρμογή είναι  1:50 δηλαδή, σε 50 λίτρα νερό 1 λίτρο EcoPlant.

Επιλέξτε το EcoPlant για την προστασία των καλλιεργειών σας από τον παγετό αλλά και όχι μόνο. Το EcoPlant είναι ένα προϊόν «εργαλείο», χρήσιμο για τις καλλιέργειες σας σε όλο το φάσμα τους, διότι έχει πολλές ιδιότητες που θα σας «λύσει» τα χέρια.

Αποκτήστε το EcoPlant τώρα και προστατέψτε τις καλλιέργειες σας!

Αγοράστε το εδώ.